Jestem kobietą zachłanną
pragnę każdego twojego spojrzenia
każdego dotyku
każdego słowa
jestem kobietą nieśmiałą
boję się spojrzeć
odezwać
dotknąć
jestem kobietą niewierną
czuję nie twoje spojrzenia
słyszę nie twoje słowa
doświadczam nie twego dotyku
najbardziej jednak chcę być twoją kobietą