***

daraya vahu

Jestem kobietą zachłanną

pragnę każdego twojego spojrzenia

każdego dotyku

każdego słowa

 

jestem kobietą nieśmiałą

boję się spojrzeć

odezwać

dotknąć

 

jestem kobietą niewierną

czuję nie twoje spojrzenia

słyszę nie twoje słowa

doświadczam nie twego dotyku

 

najbardziej jednak chcę być twoją kobietą

 

 

daraya vahu
daraya vahu
Wiersz · 30 kwietnia 2013
anonim
  • kobieta ze złą buzią
    wrzuciłaś ten tekst dwa razy :)

    ogólnie - lubisz wrzucać dużo do jednego garnka, kobieto zachłanna :)
    lubię Cię :)

    · Zgłoś · 11 lat
  • Mithril
    ...zagadanie

    · Zgłoś · 11 lat
  • abojawiem
    wiersz zasługuje nawet na trzykrotne wrzucenie

    · Zgłoś · 11 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    zachłanna, nieśmiała, niewierna...I jakby było ich trzy w jednej osobie :)

    · Zgłoś · 11 lat
  • kobieta ze złą buzią
    to, że w jednej kobiecie jest dużo i ostro, to fajnie i dlatego Cie lubię,
    ale dla wyjaśnienia, bo sporo tutaj zachwytów - ten tekst jest bardzo słaby!

    to nie jest wiersz! :)
    zbyt dosłowne to opisałaś, msz. :)

    · Zgłoś · 11 lat
  • Doremi
    Hmm...nieśmiało^zachłanna i do tego nieśmiało^ niewierna !?
    Tylko zachłanność z niewiernością jakby się nie kłóci.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Paulina Wielbicka
    no sam pomysł nie jest najgorszy, ale podanie go jest oklepane. Paralelność strof i powtarzalność zabiegów sprawia, że tekst jest przeciętny, ale czekam na następne :)

    · Zgłoś · 11 lat