Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
o nudzeniu
o nudzeniu
Evit-ka
(także się – w grupie i solo)
nuda
w domu – w pracy
a nawet na rautach i balach
wielki towarzyski splin
ale to
jeszcze nic – lub co najwyżej pół biedy
bo taki stan daje się przerwać
choćby zmieniając miejsce pobytu
gorsze nudzenie się
i znudzenie sobą samym – bo uciec tu
ani dokąd ani jak
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 30 kwietnia 2013
abojawiem
najlepiej więc się nudzić ze sobą nawzajem
no i ta nuda jak pusta, czy jak daleka droga przed sobą (droga, która tak, czy inaczej prowadzi do siebie, tym bardziej poprzez inne osoby)
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
no i ta nuda jak pusta, czy jak daleka droga przed sobą (droga, która tak, czy inaczej prowadzi do siebie, tym bardziej poprzez inne osoby)