stary a...

Evit-ka

„stary a...”

gość – co był z gminy Babice Stare
całkiem młodzieńczą miał w ludzi wiarę -
w jej to efekcie wątpił w prawdziwość
plotek godzących w Mańki uczciwość...
rogi dorodne nosząc za karę
Zdjęcie: „stary a...”

gość – co był z gminy Babice Stare
całkiem młodzieńczą miał w ludzi wiarę -
w jej to efekcie wątpił w prawdziwość
plotek godzących w Mańki uczciwość...
rogi dorodne nosząc za karę
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 30 kwietnia 2013
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Kurier Erewań II nadaje . :P

    · Zgłoś · 11 lat
  • abojawiem
    to mi coś więcej mówi

    · Zgłoś · 11 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Sama radość , prawda ?

    · Zgłoś · 11 lat