Ludzie różnie wyobrażają sobie mnie.
A ja jestem wszystkim i wszędzie.
I ode mnie wszystko zależy.
Lubię gdy bezsilni ludzie przeklinają żywioły.
Czy zastanawiają się nad sprawiedliwością.
Nie ma żadnej !
A najbardziej bawi mnie, gdy wierzą w wolną wolę.
Na ziemi wszystko jest przeznaczone.
A Bóg już potępił niektóre dusze.
Czas, przyczyna i skutek są tylko iluzją.
a mówią że "nie ma skutku bez przyczyny";)
Czekam na dalsze rozważania :)