wolny genów siewca

Evit-ka

maszynista pociągu – Jan z Wąż
sprawcą mnogich i licznych był ciąż -
własne geny rozsiewać był lubił
i skłonnością tą, owszem, się chlubił -
lecz bynajmniej nie jako mąż
„wolny genów siewca”

maszynista pociągu – Jan z Wąż
sprawcą mnogich i licznych był ciąż -
własne geny rozsiewać był lubił
i skłonnością tą, owszem, się chlubił -
lecz bynajmniej nie jako mąż
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 1 maja 2013
anonim
  • abojawiem
    bynajmniej by najmniej, czyli co najmniej (by) najwięcej

    · Zgłoś · 11 lat