Literatura

Określenie przy drzewie (wiersz)

khnn

Mama mówi,

żeby nie łamać gałęzi,

a ściąć je.

Żeby jej to drzewo później

nie płakało.

 

Przypadkiem nadepnąłem żuka

i schowałem do pudełka od zapałek.


słaby+ 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 2 maja 2013, 07:40
...kocopolizm
abojawiem 2 maja 2013, 13:51
właśnie tak, jak na bardzo dobry wiersz przystało
+plus mechanik tomek zimakowski
Krótki wiersz o zabijamiu . Przypadkiem .
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 3 maja 2013, 09:30
Taki krótki ten tekst, że trudno go oceniać. Najciekawszy jest moment z płaczem drzewa. Czekam na inne teksty, co bym mogła należycie ocenić czy to zabiegi celowe, przypadkowe itd.
przysłano: 1 maja 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca