Czas

Konrad Koper

Budzę mieszane uczucia.

Najbardziej wdzięczni są mi fizycy.

Bo jestem najważniejszym zjawiskiem.

 

Czasem dużo daję, innym razem wiele odbieram.

I nigdy nie cofam swej decyzji.

 

Ludzie mnie wychwalają i przeklinają.

A ja po prostu płynę, w jedną stronę.

 

No chyba , że myślimy o fantastyce.

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 2 maja 2013
anonim
  • abojawiem
    wiersz jak najbardziej w porządku, a przynajmniej bez silenia się na Bóg tylko i Partia wie co

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Do dziś brakowało na tym portalu takich ludzi jak TY!
    Niesamowita bystrość umysłu i właściwa zaskakująca pointa.
    TAK TRZYMAJ.

    · Zgłoś · 11 lat temu
Usunięto 1 komentarz