Budzę mieszane uczucia.
Najbardziej wdzięczni są mi fizycy.
Bo jestem najważniejszym zjawiskiem.
Czasem dużo daję, innym razem wiele odbieram.
I nigdy nie cofam swej decyzji.
Ludzie mnie wychwalają i przeklinają.
A ja po prostu płynę, w jedną stronę.
No chyba , że myślimy o fantastyce.
Niesamowita bystrość umysłu i właściwa zaskakująca pointa.
TAK TRZYMAJ.