bo rozmach niezły miała

Evit-ka

na Manhattanie panna Mirella
roiła sobie o karuzelach -
dokładniej rzekłszy miała gotowy
ciąg na ów zawrót – nie tylko głowy
lecz także miejsca co od nóg plecy zręcznie oddziela
Zdjęcie: „bo rozmach niezły miała”

na Manhattanie panna Mirella
roiła sobie o karuzelach -
dokładniej rzekłszy miała gotowy
ciąg na ów zawrót – nie tylko głowy
lecz także miejsca co od nóg plecy zręcznie oddziela
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 3 maja 2013
anonim