Evit-ka
Wiersz
·
3 maja 2013
-
abojawiemz tym, że nim przeczytałem (zerknąwszy na fotkę) pomyślałam (jak na dyletanta, /żeby tylko kulinarnego/ przystało), że to są jakieś naleśniki (i nawet się oblizałem)