ten pierwszy

Wintrop1979

pamiętam jeszcze
jak prowadził do zadrżeń
przy tobie o jeden krok

 

w krok idziemy
z wymalowanym buntem na ustach
i jeszcze tym czymś

 

co kołysze

Wintrop1979
Wintrop1979
Wiersz · 3 maja 2013
anonim
  • Mithril
    "pamiętam (...)
    jak prowadził do zadrżeń
    przy tobie o jeden krok"

    (...)
    z wymalowanym buntem na ustach
    (...)

    co kołysze"

    można odchwaścić-odcukierkowić................ płynność, jak na miniaturę przystało

    · Zgłoś · 11 lat
  • abojawiem
    wiersz jeszcze ma duszę, ale już chyba niedługo

    · Zgłoś · 11 lat