cudzołożnice

Jarosław Baprawski

w takie dni
nic nie poradzę
marzy mi się ciasna dziurka
i koniec

 

z towarzystwem ladacznic
szczęście nie przyjdzie
muszę skrzesać ogień
w nowym wydaniu
starej kozy

 

newsweek
oświeca na chwilę


rozpoznaję po cieniach

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 3 maja 2013
anonim
  • abojawiem
    czy się musi, czy nie musi, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma

    · Zgłoś · 11 lat
  • Doremi
    W kontekście cudzołożnic autor napisał :
    'w takie dni
    nic nie poradzę
    marzy mi się ciasna dziurka
    i koniec'

    A ja na to :
    pomarzyc można
    ale czy
    można mieć i jedną i drugie ?!

    · Zgłoś · 11 lat
  • Jarosław Baprawski
    widocznie można:)...tylko trudno...takową znaleźć:)...nawet na zadupiu

    · Zgłoś · 11 lat
  • Doremi
    BA!

    · Zgłoś · 11 lat
  • Doremi
    'nie dla psa kiełbasa' ;-!

    · Zgłoś · 11 lat