spełnione oczekiwania - obu stron

Evit-ka

Dawid – fryzjer z Bachmaro
znał się na tym jak i co -
po konsumpcji zupy lobio
miał u dam renomę dobrą -
wszystkim przecież o to szło

słowniczek:

Bachmaro – gruzińska miejscowość górska z doskonałym klimatem, dawniej kurort

lobio – gatunek ciemnej fasoli przyrządzanej jako ostrawa zupa lub na gęsto
„spełnione oczekiwania”
(obu stron)

Dawid – fryzjer z Bachmaro
znał się na tym jak i co -
po konsumpcji zupy lobio
miał u dam renomę dobrą -
wszystkim przecież o to szło

słowniczek:

Bachmaro – gruzińska miejscowość górska z doskonałym klimatem, dawniej kurort

lobio – gatunek ciemnej fasoli przyrządzanej jako ostrawa    zupa lub na gęsto
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 4 maja 2013
anonim
  • abojawiem
    wygląda więc na to, że lobio to (coś) lepsze(go) niż lubczyk i viagra (razem wzięte)

    · Zgłoś · 11 lat