błyskawiczne rozwiązanie

varzyvo

Nastawiłam zegarek na jutro.

Jest ósma rano. Wstaję.

Z roztargnieniem

szukam pod poduszką

dystansu do dzisiaj.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
varzyvo
varzyvo
Wiersz · 4 maja 2013
anonim
  • Ata
    zegarek na jutro, dystans do dzisiaj... świetny wiersz wg mnie

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • abojawiem
    dlaczego by nie

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • varzyvo
    dodałam w czwartym

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Mithril
    "Nastawiłam zegarek na jutro.
    Jest ósma rano. Wstaję.
    Z roztargnieniem
    szukam pod poduszką
    dystansu do dzisiaj"

    kropki.............................są potrzebne tylko w trzech miejscach?

    · Zgłoś · 11 lat temu