Nastawiłam zegarek na jutro.
Jest ósma rano. Wstaję.
Z roztargnieniem
szukam pod poduszką
dystansu do dzisiaj.
Jest ósma rano. Wstaję.
Z roztargnieniem
szukam pod poduszką
dystansu do dzisiaj"
kropki.............................są potrzebne tylko w trzech miejscach?