dobry smak?

Evit-ka

z Tbilisi wybitny astronom
ogromnie się stęsknił za żoną -
sam twierdził że stąd inna pani
co mu robiła lobiani -
niepewne czy mu w to wierzono

lobiani – pieczony placek z ciemną fasolą w środku
„dobry smak?”

z Tbilisi wybitny astronom
ogromnie się stęsknił za żoną -
sam twierdził że stąd inna pani
co mu robiła lobiani -
niepewne czy mu w to wierzono

lobiani – pieczony placek z ciemną fasolą w środku
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 4 maja 2013
anonim
  • abojawiem
    gwiazdy jak wiadomo są na niebie i na ziemi, wszak różnego pokroju (a człowiek ma różne preferencje)

    · Zgłoś · 11 lat