W moim wydumanym świecie jest :
sucha woda, zimny ogień,
jasna noc i ciemny dzień,
kwadratowe koło, czarna gwiazda,
nieznośne piękno, serdeczna nienawiść.
W prawdziwym świecie nie ma takich niespodzianek.
Lubię zamknąć oczy by po chwili je otworzyć.
Podróżować błyskawicznie między światami…
w twoim wydumanym świecie
z jakiegos powodu
wszystko jest na opak ;)