Granice Poznania

Konrad Koper

Podobno najmniejsza część  istnieje.

Podobno wszechświat ma kres.

Podobno miał początek i będzie miał koniec.

Podobno można go myślą ogarnąć.

Podobno wszystko ma sens.

 

A może jednak nie ma żadnej odpowiedzi

i naiwny człowiek błądzi.

 

Postawionych pytań jest coraz więcej.

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 6 maja 2013
anonim
Usunięto 1 komentarz