upojony poezją biedaków

Jarosław Baprawski

nie mam czasu
stałej pracy

 

kobietę na co dzień
zostawiam w domu

 

oszczędzam papierosy
nie piję dwa dni w miesiącu
i ma to wiele zalet

 

mogę zmienić gacie
nie spocząć na laurach

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 6 maja 2013
anonim