byłam jak ćma
błądziłam w chaosie
niespodziewanych słów
i gestów
powściągliwych
a jednak czułych
oczekiwanie zrobiło ze mnie
konesera twojego uśmiechu
wędrowałam z tobą
przez moje uczucia
i wspomnienia
błąkałam się
więc siłą rzeczy
stałeś się światłem
"błąkałam się"
"stałeś się"
też trochę razi
Całość nie porywa, aczkolwiek widzę potencjał ;-)
pozdrawiam :)