Interpunkcja

Konrad Koper

Za szybko ciebie przekreśliłem

i na kartach naszej znajomości

kropkę postawiłem.

 

Na szczęście dałem szansę miłości

 i wypowiedź kończy przecinek.

 

Może w przyszłości

postawię  nawet i dwukropek.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 4 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 11 maja 2013
anonim