Najpiękniejsza

Konrad Koper

Lubię słuchać skoczną piosenkę

i uwielbiam wiosenkę.

 

Ładne są poranki,

gdy miło świeci słońce.

Podziwiam też obłoki,

i ptaki latające.

 

Lubię burzę przeraźliwą

i tęczę kolorową – szczęśliwą.

 

Miła jest też cisza

i mgła co wieczorem opadnie.

 

Ty jesteś najpiękniejsza,

bez ciebie wszystko blednie.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 12 maja 2013
anonim
Usunięto 1 komentarz