Czemu oczami błądzisz ?
Odchodzisz ! ?
Błagam !
Poczekaj !
Oszukaj mnie.
Z bólem się zmagam.
Ułuda na chwilę pomaga.
Lecz zawodzi.
************
Moja dusza błądzi
między zaświatami.
Żałobę obchodzi latami.
Zbytecznie,
nawet w raju ciebie mi braknie.
'nawet w raju ciebie mi braknie'
mi raj nie kojarzy się z brakami ale z pełnią doskonałą
więc się zdziwiłam temu twojemu rajowi :))
a piekło jak piekło - przeciwieństwo raju !?