korekta

rotrot

ał ę do cę gę
i poproszę to 
o dwunastej

dwutakt
w czterdziestym ósmym zdaniu
zapytajnik

nietakt oczywiście
kropek dwa
i u ale z kreską

gdzie to z orzeczeniem?

do domu z nim
bo już siedemnasta

Oceń ten tekst
rotrot
rotrot
Wiersz · 15 maja 2013
anonim