Literatura

korekta (wiersz)

rotrot

ał ę do cę gę
i poproszę to 
o dwunastej

dwutakt
w czterdziestym ósmym zdaniu
zapytajnik

nietakt oczywiście
kropek dwa
i u ale z kreską

gdzie to z orzeczeniem?

do domu z nim
bo już siedemnasta


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Przyznam, że zaciekawia. Temat niebanalny, dobrze dobrana wersyfikacja. Oddaje istotę rzeczy
Mithril
Mithril 16 maja 2013, 07:44
...kocopolizm
rotrot
rotrot 16 maja 2013, 20:40
Dziękuję za komentarze :)
przysłano: 15 maja 2013 (historia)

Inne teksty autora

Że uciekam
rotrot
śmiechy
rotrot
zapominanie
Piotr.O
Lucyfer
Piotr.O

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca