Rycerze

Konrad Koper

Miłość i Śmierć dwaj obłędni rycerze.

 

                

Trwa odwieczna walka Boga i Antychrysta o władzę nad światem.

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 16 maja 2013
anonim
  • Mithril
    ....................."ojapierdolę"

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ata
    swoją drogą jak może trwać walka jak jeden jest od początku potężniejszy od drugiego i tylko przyzwala mu na działanie...
    nie da się odebrać tego jako wiersz

    · Zgłoś · 11 lat
  • Konrad Koper
    Teraz pisze Aforyzmy.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Mithril
    "Konrad Koper 5 min. temu
    Teraz pisze Aforyzmy."


    kto pisze..........................i gdzie?

    · Zgłoś · 11 lat
  • Dominika Ciechanowicz

    · Zgłoś · 11 lat