Roztropnością polityka jest jak najdłużej być za i przeciw.
Konrad Koper
Wiersz
·
20 maja 2013
-
BragiRoztropnością piszącego jest nie powielać banałów.
-
szanta - Edyta Ślączka-PoskrobkoOtóż to :)
-
abojawiemczy to jest taki banał, jakby ktoś chciał