Evit-ka
Wiersz
·
20 maja 2013
-
abojawiemponoć o kotach, czyli powiedzmy, że o kotach, czym oczywiście, ani ja, ani nikt, Ameryki nie odkrywa (Nawiasem mówiąc i nie wiem dlaczego w tym miejscu, do Ameryki pasuje, jak ulał rym tryki.).