gdzie bym nie był -
mogę czy nie mogę
być kim jestem -
a kim bym nie był -
cała sztuka w tym
że będę sobą
nawet tam gdzie
mnie nie ma -
i to dla kogoś
tym bardziej -
ale niech już mnie
o to głowa nie boli
że mnie nie ma -
a co dopiero kimś -
bliskim czy dalekim