niby światowiec a...

Evit-ka

stary pryk z dwóch Ameryk
o swój honor podniósł ryk -
że mu nowa żonka mała
niezłe rogi przyprawiała -
czyż natury to wybryk?...
„niby światowiec a...”

stary pryk z dwóch Ameryk
o swój honor podniósł ryk -
że mu nowa żonka mała
niezłe rogi przyprawiała -
czyż natury to wybryk?...
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 21 maja 2013
anonim