Wspólne

Konrad Koper

Życie i fizyka mają wiele wspólnego.

 

Wszystko obowiązuje ten sam „ kodeks”.

Ocena świata zależy od punktu patrzenia.

Nic nie ma za darmo.

Czas nie upływa równo.

Wszystko się psuje.

( Nieuporządkowanie rośnie.)

 

Na koniec zauważę:

życie i nauka jest jak jeździec i koń.

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 22 maja 2013
anonim