Grając w wojnę nawet asa może przejąć przeciwnik.
Przy większej potyczce.
Która może być prowadzona nawet przez słabe karty.
Grając w wojnę nawet asa może przejąć przeciwnik.
Przy większej potyczce.
Która może być prowadzona nawet przez słabe karty.