Literatura

ponoć przewrotność (wiersz)

abojawiem

zapewniam cię że nie to

co ty o wieszczu świadczysz 

świadczy o wieszczu

tylko sam wieszcz świadczy

o sobie i to tak świadczy

jak o tobie świadczy to co ty

o wieszczu świadczysz 


dobry 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 22 maja 2013, 21:11
Rozumiem, że ten wieszcz to Ty? ;-)
abojawiem 23 maja 2013, 09:50
a bo to jeden jest wieszcz
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Rozbawiło mnie :))
przysłano: 22 maja 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca