ponoć przewrotność

abojawiem

zapewniam cię że nie to

co ty o wieszczu świadczysz 

świadczy o wieszczu

tylko sam wieszcz świadczy

o sobie i to tak świadczy

jak o tobie świadczy to co ty

o wieszczu świadczysz 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 3 głosy
abojawiem
abojawiem
Wiersz · 22 maja 2013
anonim