kapitulant totalny

Evit-ka

grajek w knajpie nad Białym Morzem
pragnień mimo od dawna nie może -
ani zagrać kawałka z Bacha
ani w rolę się wcielić „ciacha” -
i dodaje że będzie gorzej...
„kapitulant totalny”

grajek w knajpie nad Białym Morzem
pragnień mimo od dawna nie może -
ani zagrać kawałka z Bacha
ani w rolę się wcielić „ciacha” -
i dodaje że będzie gorzej...
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 23 maja 2013
anonim
  • abojawiem
    dla mnie pouczające (pożądanie pouczające /a może i pożądliwie/)

    · Zgłoś · 11 lat