Super mama

Konrad Koper

Super mama

zadba, utuli, pocieszy, wesprze.

Ugotuje pyszny obiad,

pracuje dzielnie w ogrodzie.

Oraz zrobi porządki…

 

W jej święto,

 niosą  ją w ramionach

super dzieci.

 

Wyręczają mamę

i składają jej bombowe życzenia.

 

 

 

 

 

 

   

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 9 głosów
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 26 maja 2013
anonim