na krawędziach układu

Jarosław Baprawski

podziwiałem jej nogi
i ich przedłużenie
w skali jeden
do pięciu
anioł

 

to wszystko

 

odebrała resztę
i doszła
przede mną

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 26 maja 2013
anonim