Leżę na łące i zachwyca mnie zieleń traw.
Słucham śpiewu świerszczy.
Podziwiam motyle.
Patrzę na obłoki, które przybierają różne kształty.
Przypominają mi rzeczy, rośliny, zwierzęta.
Zapadam w słodki sen.
Budzi mnie rześki wietrzyk.
I znowu zasypiam.
I tak właśnie czuję się po lekturze.
Takie pisanie grafomańskie - załóż człowieku sobie pamiętnik, czy bloga - bo jeśli nie chcesz słuchać rad, konstruktywnej krytyki i pracować nad swoim warsztatem, to po co tu jesteś? Ten portal tak działa, że dobrych artystów wyławia i chwali, średnim podaje rady i wskazówki do dalszego rozwoju, słabym pokazuje podstawy - ale każdemu daje możliwość rozwoju. Jak ktoś rozwijać się nie chce, to po co ten portal zaśmiecać śmieciami? Tylko nie mów/pisz, że chcesz się rozwijać, bo przejrzawszy całą "twórczość" widzę raczej cofanie, niż rozwijanie.