01

taryfiarzgazu

założyłem
spodnie białe
spodnie herbaty zrobiłem
siedzę
tu coś szumi tam
coś gra
jeszcze
dalej jakieś emocje
fajnie nie
żyje się
żyje

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 2 głosy
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 30 maja 2013
anonim