03

taryfiarzgazu

koc czerwony
koc zielony
bardzo
różnie tęsknię koc
niebieski psychiczny
ołówek
czasem tak że aż obcy  
ludzie zatrzymują
mnie
na ulicy miłość
wręczając tabletki
schizandry
żółty
lubię miłość

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 30 maja 2013
anonim