07

taryfiarzgazu

bez sensu
bo zaczynam
układać
deszcz
ma być
tak jak
juki jak
ta czerwona
jak
jest
popielniczka bez
wnętrza teraz
wstaję i idę na klatkę
bo ktoś zadzwonił
do drzwi przed
chwilą przed wnętrzem

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 30 maja 2013
anonim