Literatura

11 (wiersz)

taryfiarzgazu

właściwie
to co to jest
warte
paluszki
że robię to tylko
po to żeby
to popsuć
się kończą czy
się czy papieros czy
nie się
najważniejsze
czy czy że śluza poszła
polopiryna
niech się po prostu
leje chciałbym
mieć w każdym palcu
ołówek
bo za mało
okno
widzę że wiem

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 30 maja 2013 (historia)

Inne teksty autora

my?lop?ot
taryfiarzgazu
163
taryfiarzgazu
05:49
taryfiarzgazu
state of status ( I )
taryfiarzgazu
oto (162)
taryfiarzgazu
krzyżyk (161)
taryfiarzgazu
w torbieli (160)
taryfiarzgazu
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca