za każdą i wszelką cenę

Evit-ka

panna Iga z Augustowa
urazy za długo nie chowa
i daje się nawet przeprosić
dmuchawcem kupionym za grosik -
na welon biały gotowa
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 30 maja 2013
anonim
  • abojawiem
    poszło, a co gorsza, nie wycofuję się

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Evit-ka
    Ej, abojawiemie, Drogi... Kategorycznie brak komentarza byłby lepszy niż akurat ten...

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • abojawiem
    baba bez chłopa, jak deska bez sęka

    · Zgłoś · 11 lat temu