Być poetą to znaczy nie tylko pisać.
Bowiem słowa są odzwierciedleniem duszy,
która jest przejęta światem.
Wszyscy artyści dbają o wizerunek.
Na przykład dziewczyna ma nierówno podciętą grzywę
a chłopak jest rozchełstany.
Wygląd też interferuje ze stanem ducha.
Dusza poety potrzebuje „lekarstwa”.
Dlatego palą „cygara” czy piją kieliszek trunku.
Często nie radzą sobie w życiu,
ale potrafią ze słów wydobyć piękno i głębszy sens…
Poetą trzeba się urodzić i odkryć w sobie tą naturę.
"Wygląd też interferuje ze stanem ducha."...........................się po prostu rodzynek