15

taryfiarzgazu

zajebista
popielniczka
all that is thirst
w kształcie zwiniętej
kobiety
na głośnikach
zgnieciona a roksana
przeze mnie puszka
wybebesza kanapę
jedziemy
do sklepu
po nowe
z pościeli
paliwo
w blasze
fotel przerwa
bo ona
wygodny

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 31 maja 2013
anonim