gdybym miał na raz dwie żony
zajebałbym się na śmierć
w jednej
albo w drugiej
dostrzegł potrzeby
ale nie jestem
trójnikiem wyczystki
i z czystym sumieniem
nie łapię się za guzik
mam wszystko
jak należy
alimenty
komornika
proces sądowy
już mnie nic nie wkurwia
a pałę mam zawsze
w pogotowiu