Literatura

18 (wiersz)

taryfiarzgazu

dziś na ścianie
przeczytałem
olex mięso
eros
po tej wódce z rana
w parku
nie zamierzam
co za schody skomentować
tego poręcz pomaga
bardzo darek
dopowiedział
że jeszcze napis
jebadło
weszliśmy fajni
ale kuchenka zasolona
słona tak
że aż
słonia możnaby
solą kuchenną rzec
darek wcina
zimne hot dogi czemu
tu nie ma szczotki
wypłukał cierpliwość
aby zszorować żeby
zaczekać tę
plamę z dywanu
na jajecznicę
roksana
biega oczami
a ten gość w parku
którego
co za weekend
częstowaliśmy brakuje
tylko moim
papierosem tego śniadania to
powiedział
znamy te stany
które właśnie
i poszedł
idę robić

 

bo na kacu to nawet kot
głośno stoi


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 1 czerwca 2013 (historia)

Inne teksty autora

my?lop?ot
taryfiarzgazu
163
taryfiarzgazu
05:49
taryfiarzgazu
state of status ( I )
taryfiarzgazu
oto (162)
taryfiarzgazu
krzyżyk (161)
taryfiarzgazu
w torbieli (160)
taryfiarzgazu
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca