Szczęście

Konrad Koper

Biorę głęboki oddech.

Wznoszę ręce do nieba .

Dziękuję stwórcy za dzisiejszy dzień.

 

Szczęśliwy skaczę i biegam poruszając  ramionami zamaszyście.

 

Za chwilę śpiewam pieśń pochwalną o życiu.

Odpowie mi echo jutro i pojutrze…

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 8 głosów
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 2 czerwca 2013
anonim
  • Paulina Wielbicka
    tu powinna być instrukcja - jak napisać ćwiczenie z cyklu zadanie domowe z czasowników - użyj kilku czasowników w I. os. l.poj. ...
    bo to nie jest poezja

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Dominika Ciechanowicz
    mnie już słów szkoda, Konrad

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Ata
    myślę, że odniosłeś zamierzony cel - przepełniło mnie szczęście /że mam już ten tekst za sobą/.

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Mithril
    ...dyrdymały na "jehowych"

    · Zgłoś · 11 lat temu