intelektu przewaga

Evit-ka

Krystyna Dorodna w Pomorskim Kamieniu
zabawia się myślą o rozprawiczeniu
Smagłego Kazika
co jej się wymyka
przewagę poważną posiadłszy w myśleniu
„intelektu przewaga”

Krystyna Dorodna w Pomorskim Kamieniu
zabawia się myślą o rozprawiczeniu
Smagłego Kazika
co jej się wymyka
przewagę poważną posiadłszy w myśleniu
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 2 czerwca 2013
anonim
  • Evit-ka
    A Kamień na zdjęciu jest Pomorski. Co trzeba przyjąć na wiarę...

    · Zgłoś · 11 lat
  • abojawiem
    A choćby i Pomorski, ale nie mniej (a więcej) diabelski, bo takimi kamieniami, to tylko diabły potrafią rzucać (niekoniecznie w diabły, ale dość, że po, nad i przez morza…).

    · Zgłoś · 11 lat